Varför envisas vi?

Til min mottagning kommer det alla möjliga människor, med olika behov och problem, men alla, nästan alla, har en gemensam nämnare, att börja i fel ände.
Företag som ger sina anställda ett friskvårdsbidrag, blir fler och fler, men även där tänker man fel. Chefen tror att träning är bästa medicinen för att må bättre eller hålla sig iordning. Självklart är träning bra, men inte alltid och inte för alla. Samma gäller när det pratas om mat och näring. Det skrivs spaltmeter med förslag på nyttig mat och vad som gör dig pigg och frisk, men ingen talar om våra kroppar och hur de mår. En kropp som inte mår bra, har olika symtom, är stel och trött, tar inte upp näringen, vad du än stoppar i dig. Det blir dyrt och i min mening helt verkningslöst.
Börja i rätt ände och få ordning på kroppen, innan du springer iväg till gymmet eller handlar hem alla möjliga piller, mat och grönsaker. Chefen har ingen aning vad han/hon skickar iväg dig till, när de erbjuder träning på jobbet och inte vad de skickar iväg för sorts människa.
Du är välkommen hit för en utvärdering och till riktig behandling, där fokus läggs på din kropp och hur den arbetar. Massage som hjälper den att ta upp näringen och riktiga mineraler, utan onödiga tillsatser till ett rimligt pris. Näringsterapimassage finner du bara här!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mannen som pratar med hästar; Eddy Blom

Vi söker fler alternativ.

Antidepressiva medel och barn