Nu är det dags att välja ett alternativ

Vad är skillnaden på en doktor och en naturmedicinare?
I grunden, ingenting.
Farbror doktorn bläddrar i en bok där mediciner, kemiska sådana är listade. Dessa kan göra god nytta i svåra fall, men till största delen belastar dem kroppen. Kortison, vaccin, mm, "limmar fast" problemen i kroppen och ger långvariga bekymmer på grund av gifterna som ska igenom systemet.
När det går för långt börjar man leta sig mot alternativ och köper sig tillskott av olika slag. Har man dålig koll och springer runt och gissar blir det ingen direkt bättring. Det beror på att medicinerna har ställt till det och då orkar inte tillskotten bryta igenom.
Väljer du en naturmedicinare, en sådan som jag t.ex. får du hjälp med detta.
Jag tar reda på hur din kropp jobbar, vad som stökar till det och vilka gifter du bär på. Där måste man börja, från grunden.
Du får veta exakt vad du ska göra för att få ordning på dina bekymmer. Jag mäter din kropp på cellnivå och ingen av dessa celler kan springa och gömma sig.

SCIO är ett fantastiskt verktyg för detta.
Skepsisen dyker alltid upp när saker och ting "ser konstigt ut". Att sitta på en stol med "pannband" på sig kan låta märkligt. Medan du sitter där, mäter maskinen varje del av dig, utan att du märker det.
Om du går på hälsoundersökning ber doktorn dig lägga dig på en brits och därefter fäster han elektroder på bröstet på dig. Blir du skeptisk då? Nä, du vill veta om ditt hjärta jobbar som det ska, EKG. Samma teknik används i SCIO. Det är bara det att detta datorprogram läser av ALLT!
Ännu bättre är att maskinen också kan behandla dig, på naturlig väg.
25 års forskning har lett till det mest kompletta verktyg som finns inom biokemi/energi idag.
Dags att prova!?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Antidepressiva medel och barn

Gästbloggare om ADHD

Inslag i Tv4 om Fibromyalgi