Är det verkligen så?

Jag blir verkligen förvånad över hur dåligt det är med medvetenheten om vad som påverkar oss negativt. Däribland kosten.
Unga människor idag har så mycket annat som "känns" viktigt istället för att bry sig om sin hälsa.
Flera gånger i veckan har jag besök av unga människor som mår dåligt. De är åldrarna runt 19-25 år, så man tycker ju att de skulle kunna en del, men så är det inte.
Hade en tjej på besök för ett tag sedan och vi gjorde en Scio-analys på henne och pratade sedan igenom resultatet. Jag förklarade vad hon behöver tänka på och vi kon således in på kosten, vilket hon bekräftade var dålig. Efter förklaringen fick hon ett förvånande uttryck i ansiktet och sa;" Är det verkligen så att man kan ändra på kosten och så mår man bättre?"
Det är en väldigt stor del i livet, kosten. Vi behöver näring för att fungera och olika organ kräver olika ämnen, vilket gör att kosten behöver vara varierad.
Allt går för fort idag och prioriteringarna är helt uppåt väggarna. Det är viktigare hur man ser ut på Instagrambilden än hur man mår bakom den.
Ja, det är verkligen så att det räcker långt att förändra kosten för att må bättre, men det är också bra att gå igenom en Scio-analys t.ex. och få en koll på vad som saknas och vilka funktioner du behöver sköta om extra noga.
Allt hänger ihop och är beroende av varandra.
Ska ta lite om det mentala nästa gång.
Tack.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mannen som pratar med hästar; Eddy Blom

Vi söker fler alternativ.

Antidepressiva medel och barn