Ifrågasättande av naturliga produkter

Läste precis ett inlägg på Facebook. Det handlade om ett företag på nätet som säljer matvaror. De hade beslutat att ta in produkter från en, tycker jag, respekterad kvinna, Sanna Ehdin. Hon har jobbat för vår hälsa i massor med år och jag har träffat henne personligen. Hon är immunolog och mycket driven och intresserad av hur naturen och vi tillsammans fungerar. Inget konstigt alls. Främst en person har fått matföretaget att dra tillbaka sin beställning av Sannas naturprodukter.
Personen skriver inlägg efter inlägg om precis allt, men är väldigt skeptisk och väldigt nitisk i sitt sätt att "sätta åt" människor som inte agerar enligt hans tro. Jag tror också att kunskapen brister en del i detta fallet, men det känns säkert skönt att skriva av sig.
Naturmedel och produkter tillverkade av naturliga ingredienser har funnits länge. Inget konstigt alls. Personer som utger sig för att kunna behandla sjukdomar på naturlig väg har också funnits länge. De som tar oskäligt mycket betalt för detta och brister i sin kunskap och omdöme tar död på sig själva till slut och går under jorden. Förr kallades de "kvacksalvare". Det fanns till och med en lag med detta namn, men den är borttagen sedan länge.

Om vi vänder på det hela och riktar blickarna mot vår dagliga vård, mot vår regering, mot läkemedelsverket och forskningen, så kan vi få en mycket intressant bild som verkligen borde pryda inlägg efter inlägg, men varför gör det inte det?

Läkare brister varje vecka i sitt arbete. De rekommenderar medicin, "gift" till de som har olika symtom. Efter en titt i FASS kan de ge "rätt" medicin. Ibland har den som är sjuk flera mediciner som tar ut varandra och ger helheten en otrolig försämring, förgiftning.
Läkemedelsbolagen jublar över försäljningen och forskar fram nya mediciner hela tiden. Dyra byts ut mot billigare varianter, osv.
Medicin framställs av kemiska substanser, men har oftast en avbild från naturen. Det går inte patentera en växt.
Vi blir vaccinerade som aldrig förr och regeringen sitter som nickedockor och gör som forskningen och läkemedelstillverkarna säger. Ni minns väl svininfluensavaccinet?
På grund av dessa vaccin har de flesta åkommor ökat. Allt från autism, ADHD och andra beteendestörningar blir vanligare och det är på grund av vaccin och mediciner.
Mag- och tarmproblem har aldrig varit så stora och det beror på vaccin och mediciner och på kosten samt stress och vår strävan att vara perfekta och hänga med.
De sociala medierna styr oss.
Läkare som felbehandlar får stanna kvar. Dör en person av läkemedelsförgiftning eller felbehandling får de ansvariga högst en varning.
Idag hade jag besök av en maka till en av mina kunder. De hade varit på sjukhuset på grund av att dennes njurar börjat krångla. Då visar det sig att han ätit en medicin under flera år som är farlig för njurarna, alltså belastar dem ännu mer. Det var inte läkaren som givit medicinen i första ledet utan en annan, men ni förstår.

Vi är styrda att vända oss till sjukvården och den är jättebra i de flesta fall, men när det kommer till kroniska besvär och allmänt sunt förnuft så stämmer ingenting.
Att bli illa berörd av produkter med växter, mineraler, naturliga oljor och vitaminer som tillverkas seriöst och med övervakning, då är det något som saknas denna människa. Framför allt kunskap och intresse och ett öppet sinne. Den tillverkare jag tar mina tillskott ifrån är ett av de främsta i Sverige och har högsta betyg vad det gäller tillverkning, renlighet och ingredienser. Bara helt naturliga örter, vitaminer och mineraler. Dessa hjälper mina kunder att må bättre och bli av med kroniska besvär de haft under många år.




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mannen som pratar med hästar; Eddy Blom

Vi söker fler alternativ.

Antidepressiva medel och barn