Det är människor...

Jag är nog inne på mitt 500:e hårprov vid det här laget och det som kommer fram och de resultat det blir av följande behandling är riktigt intressanta. Med tanke på hur dessa människor vallas runt i vården innan de når mig. Att med hjälp av förhållandevis enkla medel få fram orsakerna till jobbiga symtom gör att jag blir ledsen över hur det övriga fungerar. Det övriga är vårdcentraler, läkare och till och med specialister på respektive område. Bara den senaste veckan. nu efter semestern, har jag haft besök av uppgivna människor i alla åldrar. De talar om hur de blir behandlade och hur lite tid de får att berätta sin historia. Jag får rysningar av sådant, inte av välbehag dock. En har magsmärtor och blir inte av med dessa. Det blir olika mediciner och kostordinationer av dietister och personen själv väljer bort gluten och andra livsmedel och är snart nere i minimum av mineral och vitaminintag. En har värk i kroppen. Det syns ju inte utanpå och läkarna skakar bara på huvudet och ber dem återkomma efter att ha skrivit ut smärtstillande. En håller på att tyna bort och läkarna hävdar att personen lider av anorexi. Är detta verkligheten? Japp!
Man kan tro att det pågår något slags människoförsök, liksom vi plågar vissa djur. Lite medicin har väl ingen dött av? Jo, tyvärr är det så. Människor är så förgiftade av mediciner idag, så man blir mörkrädd. Flera av dem jag behandlat åt medicin för allt möjligt. Allergimedicin för sådant de inte var allergiska mot, t.ex. Kortison, antidepressiva medel fylls på så det nästan sprutar ur öronen. Efter att ha gjort test på dem, bad jag dem prova att ta bort vissa mediciner och vips blev de av med sina symtom. Därefter fyller man på med mineraler och stärker kroppen och de får ett liv värt att leva.
Det är inte alltid enkelt och ibland får jag använda insidan lite extra. Jag får ont i huvudet ibland av att jag använder det och läkarna får ont i huvudet för att de Inte använder det och inte förstår problemen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mannen som pratar med hästar; Eddy Blom

Vi söker fler alternativ.

Antidepressiva medel och barn