Värk i alla former och hur lindras den...

Nästa år har jag jobbat som friskvård och massageterapeut i 18 år.
Jag har läst kinesisk medicin, kompletterat med näringslära och allmän psykologi samt studerat grundläggande medicin och hur bra vi kan må med bra mat mindre socker och rikligt med vatten och extra tillskott. Även träning och avslappning finns med.
Många med värk hamnar i händerna på läkare och har sedan svårt att öppna sinnet för andra metoder.
Det forskas på allt möjligt kring sjukdomar och vår kropp men forskningen tenderar alltid att fokusera på en sak i taget och då missar man väldigt många viktiga faktorer.
Flertalet som intar medicin regelbundet blir förr eller senare förgiftade och då blir man inte bättre av medicinen utan sämre.
Tar du huvudvärkstabletter varje dag utan att du har besvär så framkallar kroppen snart huvudvärk på grund av förgiftning.
Personer med värk har alltid en form av förgiftning. Deras reningssystem har med tiden försämrats och då blir skräpet kvar i kroppen. Detta hamnar i vår vävnad och framkallar värk, trötthet, stelhet och senare även psykiska problem då ingen vill lyssna på dem.
Mag- och tarmproblem, binjurestress, utmattade njurar, lever och andra funktionsstörningar finns Alltid när vi pratar värk. Dålig kost är en annan orsak. Socker är det värsta.
När man jobbar MED kroppen blir det andra resultat än om man jobbar MOT kroppen.
Förgiftning går att åtgärda, lindra och då mår man bättre. Allt skräp bidrar till inflammation i vävnad och i nervsystemet vilket ger värk.
Tänk på om du råkar glömma bära ut soppåsen med matrester några dagar. Då startar en process som börjar bryta ner innehållet. Det luktar och blir till ett besvär.
De metoder jag använder är beprövade men inte vetenskapligt bevisade enligt svenska mått men alla de personer som blivit av med sin värk, fått betydlig lindring och ett bättre liv, det räcker för mig.
Jag använder frekvensmedicin, naturliga mineraler och andra helt naturliga tillskott för bättre funktion i kroppen.
Jag gör kostomläggningsprogram och ger tips om hur man kan tänka i övrigt.
Och det fungerar.
Har du ett öppet sinne eller väljer du att stanna i problemet?
Forskningen har inte kommit jättelångt inom området värk men det finns mängder av kunskap som ligger 10 år före och som kan bli en nyckel till ett helt nytt liv. Det går inte hjälpa alla till hundra procent men om värken minskar med 10-20 % för någon då är man en bra bit på väg.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mannen som pratar med hästar; Eddy Blom

Vi söker fler alternativ.

Antidepressiva medel och barn