Högt blodtryck

Jag går på en tungviktare direkt. Spännande!
Väldigt många har högt blodtryck eller en början till det. Tyvärr är det en del i unga år som också har detta problem och det är ju beklämmande. Det som jag främst ställer mig frågande till är hur mycket medicin folk äter egentligen, för allt. Var och varannan patient som kommer äter blodtrycksmedicin, olika typer av psykofarmaca och Levaxin. Det är väl de vanligaste. Nå, åter till trycket.
Först och främst borde man väl fråga sig, varför är det högt och inte bara konstatera att så är fallet. Vad beror det på? För det finns alltid en orsak.
Vad händer i kroppen när man sätter in en sådan medicin? Först lindras ju symptomen och personen mår lite bättre och får nu hålla på att stoppa i sig piller. Kroppen undrar varför trycket minskar. På grund av olika Orsaker, så har ju trycket gått upp och nu lägger man locket på med medicin. Det saknas cirkulation i benen, armarna eller någon annanstans och orsaken är ju fortfarande kvar, så då höjer kroppen trycket igen, varpå patienten börjar känna av det igen. Detta är bara ett scenario i samband med medicin. Symptombehandling! Prova det enkla först. Hur lever personen, finns det stress, dålig mat, lite mat, ingen motion, mineralbrister, oro, osv. Det går med enkla medel att fasa ut medicin, det tar lite tid, men det går. Likaväl som man kan göra många andra saker Innan man ev. sätter in någon medicin.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mannen som pratar med hästar; Eddy Blom

Vi söker fler alternativ.

Antidepressiva medel och barn